Sällsynta Stories – filmfestival på Sällsynta dagen 29 februari 2020

Sällsynta Stories äger rum den 29 februari 2020, och då skapar vi i Riksförbundet Sällsynta Diagnoser en rolig och givande dag för att uppmärksamma sällsynta diagnoser. Kom och mingla, se bra film, delta i intressanta samtal och ta chansen att lära dig mer om sällsynta diagnoser. 


Vi intar en våning på Scandic Continental mitt i centrala Stockholm där vi riktar uppmärksamheten mot sällsyntheten. Med film och starka berättelser kan vi belysa etiska, sociala, medicinska och politiska frågor och ta medvetenheten om sällsynta diagnoser till en ny nivå.
Tillsammans med dig skapar Sällsynta Stories en dag med glädje och styrka för att få varaktiga effekter. En möjlighet att förmedla ny och viktig kunskap, men också bidra till bättre vård och livskvalitet för människor med sällsynta sjukdomar.
I framtiden ska vi inte behöva förklara något som berör nästan en halv miljon svenskar – tillsammans sprider vi kunskap och bryter normer! 
”Vi är inte sällsynta, men vi har #sällsyntastories att berätta!”
Sällsynta Stories produceras av Film and Tell, vars mål är att bidra till positiv samhällsutveckling genom starka dokumentärer, kreativ spridning och smart förändringsarbete.
‍Riksförbundet Sällsynta Diagnoser verkar för att personer som har en sällsynt diagnos ska få bättre levnadsvillkor, genom förbättrad vård och stöd.

Biljetter finns att köpa här

4 total views, 2 views today