Sommarträff 6-9 augusti 2020

I år beger vi oss till Stegeborgsgården på Vikbolandet i Östergötland, ca 30 min från Söderköping. Stegeborgsgården ligger naturskönt mellan två berg på Vikbolandets södra strand med utsikt över Stegeborgs slottsruin mitt i Slätbaken, inseglingsleden till vackra Göta Kanal. Besök gärna deras hemsida och läs mer http://stegeborgsgarden.se/ Vi startar torsdag eftermiddag och håller på till lunch på söndagen.

För vem?
De som har Marfans syndrom eller andra liknande syndrom och deras anhöriga. Alla är välkomna såväl barn som vuxna; både familjer och enskilda vuxna, eller vuxna med anhöriga.
Alla deltagare måste vara medlemmar i Marfanföreningen – både vuxna och barn. Ni som ännu inte är medlemmar löser först medlemskap; 300 kr för enskild vuxen eller den man vill ha som familjens huvudmedlem, samt 50 kronor per ytterligare familjemedlemmar som bor på samma adress, för ett års medlemskap.

Vad ska vi göra?
Avkopplande sommaraktiviteter t ex, lek och spel, grillning, utflykt, bad,  yoga och samtalsgrupper för de vuxna. Samtal och reflektioner om hur det är att leva med Marfans syndrom eller att vara anhörig. 

Pris
250 kronor per vuxen och 200 kronor per barn under 15 år. Resa betalar man själv. Resten står Svenska Marfanföreningen för tack vare bidrag från bl a Sunnerdahls fond.

Anmälan sker senast 15 juni
Till marfan.sverige@gmail.com
Antalet platser är begränsat.

Ange: 
• namn; på alla som vill komma, även barn eller andra familjemedlemmar
• ålder på barnet/barnen
• uppgift om man har Marfans syndrom eller inte
• särskilda krav gällande mat (vegetarian, laktos- eller glutenintolerant, allergier m.m.)
• andra uppgifter vi behöver t ex behov gällande funktionsnedsättning.

Frågor
Har du frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss på marfan.sverige@gmail.com eller ring Paula Grandell 070-492 41 67

Varmt välkomna med er anmälan! 

 66 total views,  1 views today